Подкастът на Български кариерен форум се завръща!

След миналогодишния успех на рубриката, решихме да ви зарадваме и тази година. Подкаст гуруто ни Калоян отбеляза 5-тото юбилейно издание на форума с Ангел Игнатов в едно кратко интервю.

Ангел, който е част от екипа почти от самото начало, се грижи за дигиталния ни wellbeing и цялостната атмосфера в екипа като един от най-активните членове. Верен на каузата, Ангел е и част от нашата най-голяма гордост – български студенти в чужбина, намерили реализация в България. По настоящем част от големия екип на МусалаСофт, той продължава да разпространява концепцията и каузата на Български кариерен форум както у дома, така и в чужбина.

Днес Ангел разказва на Калоян за живота след университета и обратно в България, за работата си в момента и ежедневието на младия професионалист в България.

С много такива хора ще можете да се запознаете и на тазгодишния форум на 11 март в Лондон и 22 април във Франкфурт. Там отново ще попаднете в компанията на топ български работодатели на лов за млади таланти. Регистрирайте се тук и не забравяйте да харесате страниците ни във Facebook за UK & Germany, и в LinkedIn. Дръжте си очите на четири, защото тази година сме подготвили много изненади! Очакваме ви!

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com