Ани Колева, Senior HR Expert в UpSkill: „Бизнесът и професионалните взаимоотношения се променят заедно с новите технологии“

UpSkill е българска HR компания с екип от изключителни професионалисти, признати като специализирани експерти, които предлагат услуги в три области:

  • Подбор със специализация в области като Финанси и Счетоводство, HR, IT технологии, Дигитални процеси, Маркетинг, Продажби и Работа с клиенти, Мениджмънт и Топ Мениджмънт
  • Обучение и Развитие, което включва индивидуализирани трейнинг и тийм билдинг решения
  • HR консултантски услуги като напр. лизинг на персонал, изготвяне на HR процеси и политики и др.

UpSkill се стреми да изгради възможно най-добрите човешки взаимоотношения между кандидатите ни за работа и нашите партньори. Подкрепяме и стимулираме младите, търсещи реализация, да се ориентират на пазара на труда и да открият многообразието от възможностите си. Подкрепяме и съветваме опитните специалисти и топ мениджъри по пътя на избор към по-добри и информирани решения в развитието на кариерата им.

Подкрепяме индивидуалния и корпоративен растеж и се стремим да допринесем за широкия, видим и устойчив успех на бизнеса в България и по света. Изготвяме и организираме специализирани обучения, които развиват уменията на служителите на личностно и екипно ниво. Известни сме със създаването и прилагането на креативни тийм билдинг програми, които са вълнуващи и развиващи едновременно.

UpSkill цели да трансформира традиционните HR услуги във вълнуващи, ангажиращи и ефективни Човешки Взаимоотношения.


Казвам се Ани Колева. Присъединих се към екипа на UpSkill през 2016 г. като Senior HR Expert, където ръководя екипа по подбор и проектите по подбор, както и HR / Лизинг услугите на компанията. Всъщност работата ми е много динамична и различна всеки ден.

Имам бакалавърски степени от Софийски Университет, „Стопанско управление с френски език“ и от Университета за наука и технологии в Лил, “Международна икономика и мениджмънт”. Имах възможността да срещна предприемчиви и дейни колеги, както и да се уча от някои доказали се български и френски преподаватели, вярвам че това обогати перспективата ми.

Първата ми работа беше като доброволец в международна неправителствена мрежа, впоследствие бях наета на работа и управлявах Европейски проекти и обучения, пътувах много и работих с каузата – обучение и развитие на младежи в България и по света. Продължавам да се включвам в доброволчески дейности.

Специализирах в магистратура Развитие на човешките ресурси (СУ), което едновременно с това, стана и моя професия. Работих в международна корпоративна среда, където натрупах ценен опит в областите подбор и професионално развитие, дигитален маркетинг и комуникация. Продължих развитието си в UpSkill, където имах възможността да разширя познанията си в HR и управление на човешките взаимоотношения, да развия лидерските и организационните си умения. Имах възможността да участвам в изграждането на екип, да работя по създаването на обучителна програма за ново постъпилите, по система за администриране на бази данни, по процес по подбор, който балансира между нуждите на кандидата и нуждите на клиента ни, включва нашата професионална преценка и води до успешни резултати. А именно – устойчиви, ефективни човешки взаимоотношения.


Нещата, които ми харесват в компанията ни са

  • Колегите, които са задружни и в трудностите, и в празничните поводи.
  • Aтмосферата на непрестанно учене и надграждане на уменията. Откритата и директна комуникация.
  • Високото ниво на професионализъм към което всички се стремим.
  • Иновативните и развиващи се бизнеси, които срещаме и с които си сътрудничим.

В офиса ме зарежда и вдъхновява работата с хора и резултатите, които могат да бъдат постигнати, ако е налице вдъхновение, упоритост и смелост. И най-вече, когато вярваш в хората, виждаш как те израстват.

За да съм успешен, трябва да бъда мислещ, високо професионален и общителен.

Компанията ни е различна, защото поставя човешките взаимоотношения в центъра на бизнеса си. Поставяме си високи цели, това ни движи напред и ни прави успешни – за малко повече от година утроихме размера на екипа си. Имаме колаборативна култура и се стремим към висока асертивност. Проявяваме внимание в отношението си към кандидатите за работа и гледаме на специалистите, не като на човешки ресурси, а като на мрежа от човешки отношения. Разбираме, че бизнесът и професионалните взаимоотношения се променят заедно с новите технологии. Общуваме открито с партньорите си и се стремим да разбираме и да срещаме максимално ефективно техните нужди. Вярвам, че това прави UpSkill уважаван и успешен партньор.

Младата и квалифицирана работна ръка в България не е точният термин, който бихме използвали ние. Бизнесът в България продължава да се развива, да расте и да се доказва в нови области, вярваме че един от най-съществените фактори за това, е наличието на талантливи и амбициозни млади хора. Срещаме такива ежедневно и искрено се надяваме те да продължат да вярват, да се развиват и да допринасят за развитието на бизнеса в България.

Включихме се във форума, за да популяризираме компанията и дейността си, да споделим за текущи проекти и възможности, които участниците биха намерили в България и да им помогнем в процеса на кандидатстване. Да разкажем за развитието на бизнеса тук и да разберем повече за участниците – какво ги вълнува, мотивира и как искат да се развиват.

Работният ми ден започва в 9:30 часа, не съм от най-ранобудните хора. 😀 Денят ми започва с разговор с колегите, кафе, преглед на мейла и календара, организиране на задачите, след което нещата бързо стават динамични.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com