Асоциацията на HR професионалистите в България инициира за поредна година своите Годишни награди

„Български кариерен форум“ подкрепя инициативата на Българска асоциация за управление на хора за отличаване на иновативните и успешни HR проекти за 2019 г. чрез конкурса, който стартира на 5 ноември 2019 г.

Инициативата има над 15-годишна история. Чрез нея HR гилдията представя своите нови и добри практики, реализирани през съответната година, така че да бъдат припознати за ценни от бизнеса, обществото и държавата.

Тазгодишният конкурс за Наградите продължава до 10 декември 2019 г. и ще бъде последван от оценяване на кандидатурите от компетентно жури. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония в края на месец януари 2020 г.

Кои са конкретните стъпки:

  • Всеки може да номинира колега, екип или организация за някоя от шестте категории.
  • Организаторите, БАУХ, ще се свържат с номинираните и ще поведат комуникацията за подаване на самата кандидатура.
  • Крайният срок за подаване на документите и приключване на целия процес е 10 декември 2019 г.

След подаване на кандидатурите следва оценяване от компетентното жури – тази година в него влизат седем HR професионалисти и партньори на Асоциацията.

Ние, екипът на Български кариерен форум, вярваме, че реализираните добри проекти и успешни практики са в синхрон с нашата кауза да направим по-добра бизнес средата в България, така че да приобщим към нея и нашите сънародници от чужбина.

Каним всички наши приятели и партньори да се включат в инициативата, като представят своите успешни решения. Повече за миналите издания на конкурса може да намерите ТУК.

Тази година организаторите предлагат и възможността за участие в конкурса в качеството на „Спонсор на категория“, т.е. различни компании ще имат възможността да позиционират своя бранд в някоя от категориите и за съответния приз.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com