20 часа английско време. 21 часа германско време. 22 часа българско време.

Скайп разговор…

Така започват всички наши работни срещи. Обикновено през почивните дни, но се случва да се чуваме и през седмицата- след работа, лекции, задължения и ангажименти.

Три дестинации, сплотен екип от мотивирани и свежи младежи, пръснати из Европа, но обединени от една идея. Хора, знаещи, че разстоянието не е пречка пред желанието да вършиш нещо значимо за Родината.

Да си част от такъв екип, заел се с подобна отговорна инициатива, е привилегия за мен. Не, сериозно! Изумително е с колко много желание и енергия се правят планове, решават се проблеми, дават се предложения, завършват се задачи. Да се посветиш на проект и да видиш как усилията ти водят до реализирането му, е неописуемо. Изживяхме всички моменти около осъществяването на форума много емоционално. От самото начало – първият регистриран изложител, първият регистриран посетител, първият въпрос, първото изказано мнение, първата статия; до края – първата обратна връзка, първата похвала, първата критика, първият нает кадър след форума…

Научихме много – заедно, работейки усилено. Всеки член от екипа е свободен да избере сам звеното, на което иска да се посвети и да помага. Някои от нас превърнаха хобито и страстта си в действителна работа, други прилагаха научената от всеки урок суха теория на практика, а трети даваха своя принос, предавайки вече натрупания професионален опит.

Ценен опит, знания, емоции и интересни запознанства, удовлетворение и желание за още. Така приключи за нас второто издание на форума…готови сме за BG Careers Fair 2015, който тази година ще се проведе в Англия и Германия.

Благодарим на всички, които по някакъв начин помогнаха за осъществяването на двете досегашни издания на Български кариерен форум. Вашите мнения и обратна връзка (признаваме си, не винаги е положителна, но това е ценно за нас), ни помагат не просто да вървим напред, а да вървим в една посока с вас.

Ако искате да ни кажете нещо или да се включите в екипа (Скайп разговорите са и изключително забавни 😉 ), може да ни пишете на: info@bgcareersfair.com.

TEAM_Go Go

 

Текст: Александра

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com