12 Март 2016, Събота – какво се случи?

Събота, 8:30, Лондон. Малко мъгла, малко вятър и много ентусиазъм. Всички са пред посолството, брифингът е в разгара и всеки е с чаша кафе в ръка. Екипът е буден и на лице.

Събота, 9:00-9:30, Лондон. Изложители трескаво подготвят щандовете си. Рекламни материали и въодушевление във въздуха. Всички са по места.

BG Careers Fair-17

 

 

BG Careers Fair-63

Събота, 10:00, Лондон. Вратите са отворени!

TK1_8322wtmk

Лондон ни се усмихна след седмици намусено време и специално за нас слънцето се показа измежду сивите английски облаци. Посрещнахме 160 посетители, бяхме домакин на 22 български компании. Тази година силно присъствие имаха ИТ и инженерни/софтуерни компании, които търсеха висококвалифицирани кадри. Не страдахме обаче и от липса на разнообразие. Финансистите също намериха горещи позиции както за летен стаж, така и за постоянна работа. За среща с българските общности във Великобритания дойдоха също така и фирми от хранително-вкусовата индустрия, човешките ресурси, консултантските услуги и др. Горди сме и с присъствието на няколко доброволчески организации, които показаха, че добрите новини пишем ние самите. Пълен списък на нашите партньори и спонсори можете да намерите тук.

BG Careers Fair-28

“За поредна година сме очаровани от организацията” коментираха от VP Brands International, с които ще можете да се срещнете и във Франкфурт на 16 април. От HR екипът на UniCredit пък разбрахме, че гостите ни са били активни в търсенето си, подготвени и любопитни да научат още за предлаганите възможности.

Освен това изпихме литри кафе и чай и изядохме двуцифрено число подноси с банички от BGzakuska. Когато дойде време за виното, спряхме да броим.

Надяваме се и вие да сте си прекарали добре. Някои от вас споделиха, че са срещнали “вдъхновяващи гости”, други пък казаха, че са останали “очаровани от организацията” (благодарим!). Най-много ни зарадваха обаче причините, които изтъкнахте за присъствието си. “Вярваме в българския бизнес и искаме да се развиваме в родината” споделиха Валентин Трендафилов и Калоян Стайков, студенти в Лондон . Това значи, че сме постигнали част от желаното: привлекли сме вдъхновени млади хора, които вярват във възможностите в България, точно като нас!

BG Careers Fair-4

Екипът на BG Careers Fair иска горещо да благодари на всички изложители и посетители, които бяха част от нашето щастие в събота. Прекарахме си страхотно и разбрахме колко сте готини! А най-важното е, че заедно направихме поредната стъпка към осъществяването на траен контакт между българския бизнес и българските общности в чужбина.

За тези, които не успяха да дойдат в събота, не забравяйте за форума във Франкфурт, за който можете да се регистрирате тук. Ако и там няма да успеем да се видим, не забравяйте, че компаниите изложители могат да видят и резюме към вашия профил в сайта ни. Качете го, за да ви намерят! На страницата ни с обяви пък можете да разгледате възможностите,предлагани от най-добрите български работодатели.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com