BG Careers Fair и Кариерен кошер с обща цел

Кариерните събития BG Careers Fair и Кариерен Кошер тръгват по един общ път с обща цел – създаване на трайни контакти между българите с опит и образование в чужбина и прогресивно мислещите компании в България. И двете партньорски организации вярват, че могат заедно да направят България едно още по-добро място, като представят на българите от чужбина възможностите за качествена кариерна реализация в страната.

Не пропускайте да се регистрирате за Кариерния Кошер, който ще се проведе на 4-ти септември в Интер Експо Център София.

Какво трябва да знаем за BG Careers Fair?

BG Careers Fair е кариерна платформа, създадена от и за български студенти и млади професионалисти с опит и образование в чужбина. Вече седем години тя свързва диаспорите ни в чужбина с бизнеса в България посредством кариерни събития в чужбина. На събитията младите хора научават за кариерните възможности у нас, а топ компаниите привличат топ таланти към екипите си. BG Careers Fair разполага и с дигитална платформа, която позволява на компаниите да влизат в пряк целогодишен контакт с българските студенти и професионалисти по цял свят.

BG Careers Fair в цифри

От 2013 година досега BG Careers Fair организира 14 кариерни изложения в 2 държави със силни български диаспори – Великобритания и Германия. Над 100 български работодатели представят възможностите за кариерно развитие в България на повече от 3000 студенти и млади професионалисти. Те са “представители” на повече от 100 университета по света. През 2019 година мащабите на кариерното изложение се разрастват и на трите събития в Лондон, Кьолн и Мюнхен присъстват над 600 амбициозни млади хора и представители на над 50 български компании. 

Какво жужи в Кариерния Кошер?

Кариерен Кошер е повече от кариерно събитие. Кошерът предлага както изложбени щандове на компании, така и нестандартна програма. Кариерното събитие ще предостави индивидуални консултации, разнообразна семинарна програма с вдъхновяващи гост-лектори и място за усъвършенстване на професионалния профил. Ще се обърне и специално внимание на кариерните специалисти. Те ще имат шанса да присъстват на обучения за новите тенденции в сферата на човешките ресурси. На кариерното събитие се очакват над 1500 кандидати, които ще могат да осъществят трайна връзка с топ компаниите в България.

Кариерният Кошер събира хора и гъмжи от идеи. Не изпускайте възможността да станете част от тази нова екосистема. Регистрирайте се сега.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com