BG Careers Fair 6.0 в Лондон на 10-и март

Броени дни остават до ежегодното издание на „Българския кариерен форум“ в Лондон

На 10-и март, събота, от 10 часа по традиция домакин на събитието ще бъдат Посолството на Република България и Българският културен институт в Лондон. На форума ще присъстват представители на родния бизнес и наши сънародници, учащи и работещи във Великобритания. Кариерният форум е единствено по рода си събитие, което събира на едно място над 250 специалисти от разнообразни сфери – икономисти, IT специалисти, HR експерти, бизнес консултанти, физици, юристи, инженери и др. За шеста поредна година студенти, млади професионалисти и представители на водещи компании, опериращи в родината, ще се обединят в името на една обща кауза – пътят обратно към България е отворен пред всеки.

„Българският кариерен форум” всяка година представя компании от различни сектори. По този начин показваме, че на българския трудов пазар има поле за развитие на хора с разнообразни профили. Ние вярваме, че мечтите и успехите могат да се случват и у нас! Голяма част от нашия екип успешно се развива в България.“ – сподели Ангел Игнатов, председател на организацията.

Какво да очакваме?

Генерален спонсор на събитието в Лондон е най-големият български и водещ европейски производител на отоплителни уреди за дома – Tesy. Освен това посетителите на форума ще имат възможността да се срещнат с водещи компании в лицето на Chaos Group, TBI Bank, Технологика, Skyscanner, GemSeek Consulting, VMware, Herti, LAUNCHub Ventures, Amplify Analytix, Easy Consult, Brightive, UpSkill, Visteon Electronics, De Giro, Национална компания “Индустриални зони“, Представителство на Европейската Комисия за България, Държавна агенция по заетостта. На събитието ще присъстват и неправителствените организации „Заедно в час“, „Лечение без граници“,  и „Обединени идеи за България“.

Програмата на събитието включва освен масово изложение, така и разнообразни презентации и работилници, на които посетителите ще имат възможност да научат повече за компаниите и организациите. По обяд пък гостите на “Български кариерен форум 2018” пък ще открият тайните на успешното CV на специална работилница. При невъзможност да я посети, всеки заинтересоват все пак ще има възможността да се консултира лично на предназначен за целта щанд, където да получат обратна връзка върху автобиографията си. Традиционно събитието ще завърши с неформален нетуъкринг по-късно вечерта.

Как да се регистираме?

Регистрацията за изложението е вече отворена и се осъществява напълно безплатно чрез качване на CV на сайта на организацията. Актуална информация относно форума може да бъде открита, както на сайта, така и в профилите на „Български кариерен форум“ във Facebook, LinkedIn и Instagram.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com