AIG 958 разглеждания

AIG

Ей Ай Джи е най-големият световен застраховател с повече от от 88 млн. клиенти по света. Компанията е лидер на пазара на общо застраховане, пенсионно осигуряване, ипотечно застраховане и лизинг на авиотехника.

Базирана в Ню Йорк, Ей Ай Джи има над 62 000 служители в над 90 държави.

Ей Ай Джи е първият чуждестранен застраховател в България, стъпил на пазара на общото застраховане преди повече от 15г. предоставяйки услуги предимно на корпоративни клиенти, но и индивидуални продукти за  частни лица. Към момента компанията в България предлага само продукти за корпоративния пазар.

През есента на 2013 година Ей Ай Джи започна изграждането на стратегически център за споделени услуги, който подпомага оперативните дейности на регион Европа. Към момента в центъра работят около 450 служители.

Центърът за споделени услуги е разделен на 4 основни звена:
Администриране на застрахователни полици, Ликвидация на щети, Управление на входящ и изходящ паричен поток, Обслужване на клиенти по застраховка "Помощ при пътуване в чужбина (Travel Guard)".

Отделно от тях има екипи, чиято цел е да подпомагат цялостното опериране на центъра като: Анализ на качеството, Управление на Проекти, Анализ на данни, Човешки ресурси, Финанси, ИТ и други.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com