Alliance Print 33 разглеждания

Alliance Print

Ние сме „Алианс Принт“, една от най-големите и динамично развиващи се печатници в България, с интерес и достъп и до външни пазари.

Макар и все още млади навън, вече имаме доволни клиенти в над 10 държави, сред които Германия, Франция, Белгия, Гърция.

На българския пазар компанията е лидер в печата на книги, и втората най-голяма печатница за вестници. Част от портфолиото ни са още луксозни каталози, списания, календари, проспекти, брошури, листовки, опаковки и кутии, рекламни материали.

В нашето производство сме затворили цикъла от печат до извършване на голям спектър от довършителни операции. Това ни прави интересен партньор за клиентите навън, където повечето печатници имат тясна специализация.

В „Алианс Принт” работят предимно млади, но опитни и динамични специалисти в различни области /търговия, технолози и дизайнери, предпечат, офсет и дигитален печат/, както и екип от специалисти качествен контрол. Именно хората са нашето основно предимство!

Фирмата разполага и със съвременен и високо-технологичен машинен парк, като някои от машините, освен, че са уникални за България, са и над средното ниво за Европа.

Във фирмата се стремим, градим и поддържаме култура на екипнност, компетентност и стремеж към нови и все по-добри резултати.

Свържете се с нас https://www.alliance-print.com/

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com