CONCENTRIX SERVICES BULGARIA LTD 7344 разглеждания

CONCENTRIX SERVICES BULGARIA LTD

Concentrix Bulgaria

Concentrix Bulgaria е американска компания в топ 100 аутсорсинг компании в света с над 100 000 служители в повече от 25 държави, фокусирани върху предоставянето на висококачeствени бизнес услуги. Инвестираме в нашите служители, за да може те да растат и да се развиват както с нас така и с нашите клиенти,  за това им предоставяме и необходимата среда за този процес.

Служителите, които търсим трябва да владеят свободно испански, италиански, френски, немски, полски, холандски, датски, португалски, руски. Самата работа е свързана  с комуникация и съдействие  на клиенти на нашите бизнес партньори по телефон, email, чат и социални медии. Горди сме, че  90 % от нашите мениджъри са преминали през различни нива на кариерно развитие вътре в компанията.

Concnetrix предоставя възможност за преместване в София, като съдейства с временно настаняване в хотел за сметка на компанията, намиране на жилище и допълнители разходи по преместването.

А ако препоръчате Concentrix на свой приятел и той започне работа при нас, със сигурност ще получите бонус, приблизително равен на една работна заплата.

Вярваме, че в България има възможности за развитие!
Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com