Kaufland България 1529 разглеждания

Kaufland България

За компанията:
Kaufland е много повече от успешна международна търговска компания: ние сме работодател, който превръща служителите в един силен екип. Предлагаме не просто позиции, а сигурни работни места. Работата при нас води до пълна удовлетвореност.
Kaufland  е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история, притежаваща хипермаркети в България, Румъния, Хърватска, Полша, Чехия и Словакия. Първият хипермаркет в България е открит през  2006. В момента компанията притежава над 55 филиала в България. Последните години Kaufland е на първо място по пазарен дял в ритейл сегмента. Доволните клиенти са нашата цел. В хипермаркети Kaufland можете да намерите всичко, което желаете и от което се нуждаете. В това се изразява нашата философия – голямо разнообразие от продукти с високо качество на изключително изгодни цени. Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Това с пълна сила важи и за нас като работодател. Признание за това е сертификатът Top Employer 2019, връчeн ни от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда се сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите.
 
Кариера в компанията
Kaufland България продължава да е в процес на експанзия. За нашите хипермаркети ние търсим служители за различни градове и всеки, който желае би могъл да кандидатства. В компанията ние подготвяме нашите служители за отговорна и успешна работа и насърчаваме тяхното развитие.   В Kaufland работят професионалисти с дългогодишен стаж, които са започнали от ниски позиции и сега заемат висши ръководни длъжности.
Свържете се с нас https://kariera.kaufland.bg

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com