Telenor Bulgaria 584 разглеждания

Telenor Bulgaria

В Теленор знаем, че всичко се променя адски бързо, особено в начина по-който общуваме и преживяваме света. Затова определението телекомуникационна компания непрекъснато се нуждае от ново съдържание, от нов смисъл, от допълнителна стойност.

В Теленор сме убедени, че нещата могат и трябва стават по-хубави, по-достъпни и още по-добри. Като 4G мрежата ни, услугите, които вече имаме, тези, които предстои да предложим, както и начинът, по-който се грижим за всички, които разчитат на нас.
Кариера в компанията

В Теленор вярваме, че любопитството отваря нови възможности, прокарва нови пътища и че добрите и смели идеи заслужават да се превръщат в реалност. 

Ако и ти вярваш в това и си убеден, че можеш да ни помогнеш да станем по-добри във всичко, което правим, следи предложенията ни за работа тук и стани част от тези над 2300 амбицирани, любопитни, знаещи и можещи хора, които движат Теленор напред.


Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия, и има 211 милиона абонати.

Всичко свързано с нас е на telenor.bg, facebook.com/TelenorBulgaria, twitter.com/telenorbg и instagram.com/telenorbg

Свържете се с нас http://www.telenor.bg/

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com