Галина Манолова, ръководител “Подбор на експертни и управленски кадри“ в Изи Консулт: „Хората и екипният дух са на първо място, което създава една приветлива и приятна атмосфера на работа всеки ден“

От 2004 година насам Изи Консулт се ползва с доверие като партньор на фирми и кандидати в различни сфери по отношение на решения в областта на подбор на персонал и временна заетост. Индивидуалният подход към нуждите на всеки наш клиент значително увеличава експертизата и портфолиото на Изи Консулт през годините.

В крак с последните тенденции на пазара на труда, ние се стремим да постигнем пълна удовлетвореност на клиентите ни и да запазим дългосрочни партньорски отношения с фирми, кандидати и организации в широк кръг от отрасли и дейности.

Изи Консулт успешно подпомага всякакъв тип бизнес в цялата страна – от Търговия на дребно и Електронна търговия, Финанси, Дискретно или Процесно производство, Комунални услуги, Хотелиерство и туризъм до Транспорт и Логистика. Независимо дали става въпрос за добре обучени работници или квалифицирани експерти и управленски персонал, нашият екип предоставя търсените служители навреме, ефективно и професионално.

Имаме наети кандидати на различни позиции за едни от най-добрите работодатели на пазара, както в Администрация, така и в Инженерство, Информационни технологии, Счетоводство, Човешки ресурси, Продажби и Маркетинг, Доставки и други области.

В условията на конкурентния и непрекъснато развиващ се аутсорсинг и IT пазар в България, в Изи Консулт смe създали отделен екип от квалифицирани и технически подготвени специалисти с фокус върху подбор на експерти и лидери в сферата на разработката на софтуер, техническата поддръжка и обслужване на клиенти.

Отделът за масов подбор гарантира навременно наемане на персонал за клиентите ни, които имат нужда от служители за своите информационни центрове и звена за обслужване на клиенти, както и работници в производството, търговията на дребно, хранително-вкусовата промишленост и др. Посредством различните успешни проекти от вида „един профил – много отворени позиции“ екипът ни за масов подбор е натрупал необходимите знания и умения за да изпълнява успешно такъв тип проекти без значение от езика, който се изисква.


Галина Манолова има над 4 години опит в сферата на подбора на персонал, участвала е в планирането, изпълнението и управлението на различни проекти и проучвания в сферата на човешките ресурси. В момента работи в една от най-големите компании за подбор на персонал в България – Изи Консулт, където е на позиция ръководител „Подбор на експертни и управленски кадри“. Завършила е магистратура по „Международен бизнес с немски език“ в УНСС, гр. София.


Нещата, които ми харесват в компанията ни, са свързани предимно с хората и работния процес. В нашата компания хората и екипният дух са на първо място, което създава една приветлива и приятна атмосфера на работа всеки ден. Другото, което със сигурност допринася за добрата атмосфера е гъвкавостта на работа и креативните процеси в компанията ни.

В офиса ме зареждат и вдъхновяват колегите и професионализма на работа.

Според мен, за да си успешен в работата си, трябва да бъдеш мотивиран, креативен и целеустремен всеки ден.

Компанията ни е различна от всички в сектора, тъй като работи с нови и различни методи на работа, позволява гъвкавост и креативност във всички процеси в компанията.

Младата и квалифицирана работна ръка в България днес е много специфична. В момента младото поколение се развива с много различни цели и идеи за развитие в сравнение от преди 5 години например, което поражда както много предимства за компаниите, така и доста големи трудности при управлението им.

Включваме се във форума всяка година от създаването му, защото е изключително полезен за нас като компания посредник на българския пазар и дава възможност на много квалифицирани кадри извън България да се завърнат в родината ни и да приложат знанията и уменията си в нашата страна.

За нас българите, живели в чужбина, са важни кадри, защото се завръщат в България с много идеи, умения и знания, които са изключително ценни за компаниите и икономиката на страната ни.

В България е по-хубаво отколкото в чужбина, защото e нашата родна страна. Много често водя спорове с мои приятели, които живеят извън България, защо си заслужава да останеш и живееш в нашата страна. Доста често и двете страни имаме аргументи „за“ и „против“ и се съгласяваме, че въпреки всичко България е нашата родина, тя ни дава усещане за уют, свобода и сила. Тук се чувстваме себе си и това ражда истинско чувство на щастие, а и последните години определено страната ни се развива успешно в много насоки и има много поводи за гордост и пример.

Работният ми ден всеки ден започва между 8 и 9 часа сутринта и приключва към 18-19 часа. Всеки мой ден започва с голяма чаша кафе и усмивка. Всяка сутрин ставам с мисълта, че днес ще бъде един успешен и различен ден, който ми е подготвил много предизвикателства, с които трябва да се справя и да дам всичко от себе си.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com