Какво очакваме с нетърпение тази Коледа?

За седмицата преди Коледа решихме да се пуснем по течението, да поговорим честно и да позволим на носталгията да се промъкне. И както си говорихме, решихме да споделим и с вас най-доброто от Коледа за нас до сега. 


На път за вкъщи
, в очакване на полета на летище някъде в чужбина или вече в самолета към София, хора от екипа ни споделиха какво очакват с нетърпение тази Коледа.


Много от нас се спряха най-напред на домашната храна. Някой директно заявиха “искам фасул, мусака, пълнени чушки, пълнени кокошки и каквото още там се сетиш”, а други замечтано пуснаха тъкни усмивки при мисълта за “бобената чорба на мама”. Домашните вкусотии са първото желание на всички от екипа, прекарали годината в усилена работа, с по-малко домашна храна и повече дълги нощи в библиотеката или офиса.

 

След мислите за храна всеки набра смелост, почувства се по-свободен и се заговори за забавления. Всички бяхме единодушни, искаме сняг (някои дори вече писаха на Дядо Коледа със снежните си изисквания)! Снежни човеци, шейни и ски ни се въртят в главите, та дори и да трябва да изринем някоя и друга пътека преди това.

 

Най-вече обаче нямаме търпение да видим тези, които обичаме! Всички медийни канали през които се свързваме не могат да заменят уюта на добрата компания лице в лице, с чаша греяно вино и бабини сладки.

 

А вие какво очаквате с нетърпение по Коледа?

От екипа на BGCF

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com