Какво можеш да направиш за една вечер зад маска?

mask_ball
Заповядайте на 21-ви ноември 2015г., събота, в Посолството на Република България в Лондон, за да изпратим ноемврийската есен и да посрещнем декемврийската зима подобаващо. Обединихме усилията си със Заедно в Час, за да ви предложим възможността да се скриете зад красива маска и да се насладите на една вечер в приятна компания в името на добра кауза. Със събраните средства ще подкрепим Деница Аргирова, учител по програмата Заедно в Час в ОУ „Гео Милев”, гр. Садово, Пловдивско.

Заедно в час вярват, че всяко дете има правото на и възможността да постигне успех. Те работят активно за постигане на равенство и повишаване на качеството на българското образование. Чрез подбор, обучение и подкрепа, Заедно в час подготвя качествени и вдъхновени учители, които мотивират своите ученици да определят своите образователни цели и да ги следват. Учителите по програмата преподават в общности с нисък социал-икономически статут, и освен подкрепата която отдават на своите ученици, те създават инициативи на училищно и общинско ниво с цел развитие. Програмата на Заедно час вече има 79 алумни, 96 учители, 8000 ученици. 55 училища в 8 български региона работят в партньорство със Заедно в час за активно реално повишаване на нивото на образование в страната.

Ние в Български кариерен форум също вярваме, че достъпът до качествено образование е право на всяко дете. А без вдъхновяващи учители няма вдъхновени ученици. Всеки от нас може да цитира по едно име, един учител, който му е дал тласък, хъс и увереност, че може. Затова подкрепяме работата на Заедно в час и усилията им да обучат млади учители лидери, които да дадат на всяко дете стартовия тласък, който заслужава.

Посолството на република България в Лондон е любезен домакин на събитието. На по чаша вино ще можем да се насладим на българска музика и изпълнения на живо, да поговорим за лондонското време и да се присъединим, макар и скромно, към каузата Заедно в час.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com