„Български кариерен форум“ е утре в Берлин

За четвърта поредна година в Германия ще се състои кариерно изложение, което ще събере на едно място млади наши сънародници, живеещи във Федералната република, и представители на българския бизнес. Зад събитието стои доброволческата неправителствена организация „Български кариерен форум“, чиято мисия е да покаже на българите зад граница, че професионалната реализация обратно в родината си заслужава. Кариерно изложение ще се проведе в зала FORUM Factory в Берлин, която ще отвори врати в 10 часа в събота.

32 компании от сферата на компютърните технологии, инженерните специалности, банковия и финансов сектор, потребителските услуги и човешките ресурси ще представят разнообразни и интересни възможности за професионална реализация пред студенти и млади специалисти в немската столица. Посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с представители на родния бизнес, за да разберат повече за работната среда у нас, условията, които тя предлага, процесът на подбор и възможностите за развитие.

Утре посетители на събитието ще могат да се възползват и от други запланувани в програмата работилници и персонални консултации за съдържание и оформление на професионално резюме. За тези, които нямат възможността да присъстват на изложението в Берлин, по всяко време на годината е достъпна онлайн платформата на „Български кариерен форум“, на която са достъпни  разнообразни стажантски програми и работни позиции. Благодарение на тази услуга българите в чужбина могат да бъдат в постоянен контакт с родния бизнес и само на един клик разстояние да кандидатстват във водещи компании в България.

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com