Участвай в #идеите3

ideite3_verticalОт 3-ти до 6-ти септември тази година в София ще се проведе третото поредно издание на инкубатора за социални иновации „Идеите – това сме ние “, #идеите3, на приятелите ни от Обединени идеи за България.

В рамките на четири дни над 150 млади и амбициознибългари от страната и чужбина ще имат възможността да създадат проекти за решаване на проблеми в различни сфери на българското общество и в последствие да гиреализират.

Екипите, които се сформират за форума, са такива по технологии, право, икономика, култура, образование, околна среда, социална политика и градска среда, а това, което ги обедниява, е социалното предприемачество. Всеки екип ще бъде подкрепян от подбрани модератории лектори, които са доказани експерти в своята сфера. Събитието се реализира в партньорство с Фондация “Помощ за благотворителността в България” и с подкрепата на “Мусала Софт”.

Повече за самия форум и информация за участие може да намерите на следния линк: http://oib.bg/index.php/ideite-tova-sme-nie/uchastie

Срокът за записване е 18 август!

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com