„Лорен Нетуъркс“ АД 1642 разглеждания

„Лорен Нетуъркс“ АД

Лорен Нетуъркс е системен интегратор и предлага дизайн, доставка, инсталация и поддръжка на  IT и мрежово оборудване (сървър, дисков масив, сиучове (комутатори), рутери (маршрутизатори), Wi-Fi оборудване), както и захранващи елементи от ELTEK и DELTA (токоизправители, UPS-и, инвертори). Единствени представители сме на ELTEK за България.
Лорен Нетуъркс разработи и предлага с
истемата Mondis, която следи и контролира целостта на комуникационните кабели и достъпа до критична инфраструктура. Системата се състои от отдалечени мониторингови устройства с двойна мрежова свързаност, сървър (интегриран FrontEnd, мониторинг логика и база данни) и работна станция на оператора. Всяка единична линия се сканира 24 часа в денонощието (7 дни в седмицата) над двойка от единични влакна или мед.
Mondis автоматично открива и локализира повреди на тъмни и активни влакна, както и на медни чифтове. Основният принцип на работата на системата не изисква допълнителна намеса върху съществуващата и вече изградената кабелна мрежа. Системата Mondis визуализира наблюдаваните обекти на реална карта с удобен за потребителя и лесен за работа графичен потребителски интерфейс (GUI). В случай на повреда на картата се показва районът на събитието и алармата се визуализира. 
Свържете се с нас http://lorennetworks.com/

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com