Aiger Engineering Ltd. 3491 разглеждания

Aiger Engineering Ltd.

Айгер Инженеринг ООД 

„Най-иновативно предприятие на България за 2015 година“

 

През месец декември на церемония в хотел Шератон Президентът на Република България, Росен Плевнелиев, връчи на Айгер престижната национална награда за „Най-иновативно предприятие на България за 2015 година“.

Айгер Инженеринг ООД е част от швейцарския холдинг AIGER GROUP AG и с дръзновение разработваме иновативни решения във фармацевтичната, опаковъчната и тютюневата промишленост.

За изминалите 3 години имаме 18 световни патента. Цялата инженерна и иновативна дейност се извършва в България от български инженери. Продаваме на всички континенти /за сега без Антрактида J/. За 20 години имаме 2 500 произведени машини и клиенти в над 60 държави. От Токио до Сиатъл, от Стокхолм до Йоханесбург.

Работим 100% за износ и директно с крайните ни клиенти. Бизнес моделът ни е инженеринг по поръчка на клиента с най-високата възможна добавена стойност. Затова и заслужено спечелихме приза за „Най-иновативно предприятие“. Работният процес включва измислянето на машините – инженеринга – метала (производството на резервни части) – сглобяване на машините – доставка – инсталация и обучение на клиентите – след гаранционен сервиз. Ние трансформираме парчета метал в машини и линии струващи над 1 млн. евро.

Получили националното признание за „Най-иновативното предприятие на България за 2015 година“, вече амбиции и усилията ни са насочени към това да направим Айгер „Най-добър работодател в България“.

Ние вярваме и развиваме нашите служители, като ежедневно инвестираме в тяхното обучение и развитие. Честа практика са обучения в централите на най-големите компании като Festo, Lenze и посещение на най-големите технически изложения като Техническия панаир в Нюрнберг.

Ние вярваме, че всичко е възможно … и нашият амбициозен екип ще продължи да бъде лидер в иновациите в България. Всеки “луд“ – търсещ новото и различното е добре дошъл при нас.

   TEL 35932905050MOBILE 359885836037MAIL hraigercomwwwaigercom
Свържете се с нас http://www.aiger.com/

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com