Liebherr-Hausgeräte Marica EOOD 1237 разглеждания

Liebherr-Hausgeräte Marica EOOD

ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД е част от международния концерн Либхер. В нашите повече от 140 дружества по цял свят работят над 41 000 сътрудника.

От създаването си през 2000 година фирма Либхер инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.  В началото на 2016 отвори врати новият ни логистичен център  в близост до завода. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата „Инвеститор на годината”.

В завода ни до Пловдив работят над 2000 сътрудници. Производството ни обхваща широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти в цял свят. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. Фирма ни постоянно присъства сред отличените за „Специализирана търговска марка рамките на наградите Plus X Awards.

Ние търсим Вас, инициативни, динамични и мотивирани хора от сферата на:

  • Машиностроене

  • Автоматизация, информационна и управляваща техника

  • Компютърни системи и технологии

  • Топлотехника

  • Индустриално инженерство

За студентите фирма Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД предлага целогодишни, платени стажантски и стипендиантски програми, като в рамките на стипендиантската има възможност за стаж в чужбина.

 

Ако виждате бъдещето си в индустриалната сфера, владеете чужди езици  и имате желание да станете част от екипа на Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, очакваме Вашите документи на адрес:

Либхер Хаусгерете Марица ЕООД
 4202 с. Радиново, обл. Пловдив

lhm_jobs@liebherr.com


Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com