TBI Bank 460 разглеждания

TBI Bank

Нашата история започва през 2002 г, когато TBIF Financial Services (TBIF), тогава дъщерно дружество на холандската Kardan Group, основава TBI Credit в България. През същата година инвестирахме в изграждането на още компании като TBI Invest, TBI Leasing, TBI Rent и TBI Asset Management, прераствайки в една от най-големите небанкови мрежи в България.

По това време стъпихме и на румънския пазар с финансови услуги и продукти, насочени към индивидуални и бизнес клиенти. Kardan Group към онзи момент оперираше в България чрез TBIH, управлявайки дружества като пенсионен фонд "Доверие" и застрахователна компания „Булстрад”.

Навлязохме в банковия сектор през 2011 г., когато TBIF придоби NLB Bank Sofia, българският клон на Nova Ljubljanska Banka (Словения). Консолидирането на всички наши бизнес дейности доведе до раждането на TBI Bank. Оттогава ние се конкурираме с големите участници на пазара в предлагането на най-качествено клиентско обслужване и разнообразие от продукти и услуги в областта на потребителското финансиране и бизнес кредитиране.

След придобиването на TBIF от 4finance Holding през 2016 г., TBI Bank се присъедини към най-голямата европейска онлайн и мобилна група за потребителско кредитиране. Това ни помага да подобрим скоростта и ефективността на съществуващия ни бизнес и същевременно разкрива нови възможности за растеж.

Свържете се с нас https://tbibank.bg/bg

Запиши се за нашия newsletter

* indicates required

Намерете ни

UK DE

Пишете ни

info@bgcareersfair.com
partners@bgcareersfair.com